Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş,  TEKNOFEST 2022 Kütahya Uluslararası Serbest Görev İHA (İnsansız Hava Araçları) ve Afyonkarahisar Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışlarının açılış törenlerine katılarak, TEKNOFEST 2022’de çeşitli kategorilerde yarışacak AKÜ öğrenci kulüp ve topluluklarına destek verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’ın katıldığı Afyonkarahisar Motokros alanındaki açılış törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

AKÜ TEKNOFEST 2022’de 6 takımla temsil edilecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi; Afyonkarahisar Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışlarında 1, Kütahya Uluslararası Serbest Görev İHA yarışmalarında ise 5 takımla TEKNOFEST 2022’de yer alacak. Afyonkarahisar Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışlarında Uluslararası Sabit Kanat kategorisinde; Zafer takımı, Kütahya Uluslararası Serbest Görev İHA yarışmaları Uluslararası Serbest Görev İHA kategorisinde; AKÜ-ZİHA, KAOS, AKÜFLYTECH, AKÜSKYTECH ve AKÜFLYT3CH takımlarıyla TEKNOFEST 2022 finallerinde yarışacak.

“Daha iyi sonuçlar alacağız”

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Zafer Havalimanında ve Afyonkarahisar Motokros  alanında yer alan AKÜ öğrenci kulüp ve topluluklarını yerinde ziyaret ederek, bilgiler aldı. Öğrenci kulüp ve topluluklarının akademik danışmanları başta olmak üzere emek veren tüm öğrencileri tebrik eden Karakaş, “TEKNOFEST 2022’ de daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Takımlarımıza her türlü maddi ve manevi destek veren tüm kamu ve özel destekçilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz, daha iyi sonuçlar alacak” diye konuştu.

Detaylı bilgi için tıklayınız…

09 Ağustos 2022, Salı 773 kez görüntülendi