Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Özel Yetenek Sınavları başarıyla tamamlandı.

6 Eylül 2022 Salı günü başlayıp 11 Eylül 2022 Pazar günü de sona eren 2 bin 870 kişinin müracaat ettiği özel yetenek sınavına; yaklaşık  bin 500 kişi aktif olarak katıldı. Sınavlar sonrasında, 50 aday Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğine, 50 aday Antrenörlük Eğitimi Bölümüne ve 50 aday da Rekreasyon Bölümüne kayıt yaptırma hakkı kazandı. Toplam 150 yeni öğrencinin kayıtları 14 Eylül 2022 Çarşamba günü başlayacak.

Özel Yetenek Sınavları hakkında bilgiler veren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, AKÜ Yönetimi ve Afyonkarahisar’ın büyük desteğini alan Spor Bilimleri Fakültesine ilginin artığını belirtti. Ocak, “Fakültemiz, deneyimli ve öğrenci odaklı eğitimi benimseyen akademik ve idari kadrosuyla, modern tesisleri ile Erasmus kapsamıyla yurtdışı eğitim olanakları ve ‘gizemli şehir’ Afyonkarahisar’ın öğrencilerimize sunduğu bir çok imkanla, benzer fakülteler arasında güçlü bir şekilde yer almaktadır. Yeni öğrencilerimize AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olmanın ayrıcalığı ile hayırlı olsun der, eğitim öğretim süreçlerinde başarılar dileriz” dedi.

12 Eylül 2022, Pazartesi 551 kez görüntülendi