Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerine “Kulüp ve Topluluklarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor” etkinliği kapsamında Grup Açık Konuşalım Konseri düzenlendi.

Barış Manço Şölen alanında Öğrenci Kulüp ve Toplulukları ile paydaş kurumların stant açtığı etkinliğe; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, fakülte dekanları, Genel Sekreter İhsan Ceran ve öğrenciler katıldı.

Grup Açık Konuşalım Konseri öncesi AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, fakülte dekanları ve Genel Sekreter İhsan Ceran, Öğrenci Kulüp ve Toplulukları ile paydaş kurumların stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.

“AKÜ’de sosyal ve kültürel faaliyetler artarak devam edecek”

Etkinlikte bir konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, eğitim öğretimle beraber sosyal ve kültürel faaliyetlerini de artırarak devam ettireceklerini söyledi. Karakaş, “Biz dönemin ilk haftalarında özellikle kulüp ve topluluklarımızla sizleri buluşturup kulüp ve topluluk faaliyetlerimizin bundan sonraki dönemlerde daha etkin bir şekilde sizlerin içinde olacağı ve sizlerin katkılarıyla sizlerin bizatihi organize ettiği faaliyetlerle birlikte yürütmek istiyoruz. Bunun için hem sizleri karşılamak, bir eğlence ortamı oluşturmak hem de kulüp ve topluluklarımızı tanıtma adına böyle bir organizasyonu Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızla birlikte organize ettik. Öğrencilerimizin ilgisi ve katılımı var. Bu da bizi sevindiriyor” diye konuştu. Üniversite yaşamının sadece bilgi öğrenme yaşantısı olarak düşünmediklerini söyleyen Karakaş, “Üniversite yaşamını sosyal ve kültürel yaşantı alanı olarak da düşünüyoruz. Rektörlüğümüzün ilk 2 yılı pandemi ile geçti. Planladığımız bazı faaliyetlerimizi gerçekleştirememiştik. Geçen yıl başladık inşallah bu sene daha da artırarak devam ettireceğiz. Sizleri hem derslerinizde hem de sosyal kültürel hayatınızın farklı alanlarında donanımlı olmanızı istiyoruz. Buradan her türlü gelişerek mezun olmanızı arzuluyoruz. Bu anlamda bu organizasyonu gerçekleştiren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş konuşmasının ardından konser nedeniyle Grup Açık Konuşalım solistine çiçek takdim etti.

06 Ekim 2022, Perşembe 530 kez görüntülendi