Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı kutlamaları kapsamında  Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından “Mezunlar Paneli” düzenlendi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda düzenlenen panele GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu’nun yaptığı panelde; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunları Münevver Çankır Can, Emre Acar ve Ali Özkara konuşmacı olarak katıldı.

Soru cevap şeklinde ilerleyen panelde mezunlar; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünü neden tercih ettiklerini, unutamadıkları projeleri ile mesleki tecrübelerini anlatarak öğrencilere tavsiyelerde bulundular. Dünyadaki teknolojik gelişmelerin takip edilmesi, tasarım programlarının öğrenilmesi ve yabancı dil öğrenilmesi konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan mezunlar; mezuniyet sonrası iş bulma süreçlerini ve ustalarla çalışmanın önemine değindi.

Panel öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından katılım belgesi takdimiyle sona erdi.

27 Ekim 2022, Perşembe 227 kez görüntülendi