Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı kutlamaları kapsamında  Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından “Mezunlar Paneli” düzenlendi.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen panele GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile birlikte Bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir’in yaptığı panelde; Sinema ve Televizyon Bölümü mezunları TGRT Haber Spikeri Gözde Kabal Altıntepe, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Onur Erkan ve Senaryo Eğitmeni Tolga Güzelgün konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde; öğrenim gördükleri döneme ilişkin anılarını aktaran mezunlar, iş hayatına atılmalarıyla birlikte karşılaştıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi öğrencilerle paylaştılar. TGRT Haber Spikeri Gözde Kabal Altıntepe mezun olduktan sonraki spikerlik süreci ve ses eğitiminin önemine değinirken, Senaryo Eğitmeni Tolga Güzelgün senaristlik ve metin yazarlığı kapsamındaki deneyimlerini paylaştı. Öğr. Gör. Onur Erkan da kendi akademik kariyer sürecini anlatarak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Panel, öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.

04 Kasım 2022, Cuma 165 kez görüntülendi