Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü Araştırma Görevlisi Yasemin Kaplan Çalış’ın “Terk Edilmiş Zamanlar Üzerine” adlı kişisel sergisi, AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanında açıldı.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, GSF Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara ile Resim Bölüm Başkanı Doç. Erdal Ünsal’ın yanı sıra öğretim elemanlarının, öğrencilerin ve Afyonkarahisarlı sanatseverlerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergide, karışık teknik ile üretilen 48 adet resim, düzenleme ve video art eser yer alıyor.

Sergi, 18 Kasım tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

09 Kasım 2022, Çarşamba 177 kez görüntülendi