Litvanya Vilnius Gediminas Technical University Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kristina Baziene ve Rasa Kupcikiene, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Erasmus kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol ve Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Faruk Emre Aysal da hazır bulundular.

KORMAS firmasıyla protokol imzalandı

Ayrıca gerçekleşen ziyarette AKÜ Teknoloji Fakültesi ile KORMAS firması arasında staj ve işletmede mesleki eğitim alanlarında da iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine firma yetkilileri Zeki Ayaz, Gözde Akyurt, Fırat Kavlak ile Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol ve Dr. Öğr. Üyesi Faruk Emre Aysal yer aldı.

07 Aralık 2022, Çarşamba 269 kez görüntülendi