Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 2022 yılının AKÜ’nün üniversite olarak kuruluşunun 30. yılı olması nedeniyle her anı bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu dolu geçen bir yıl olduğunu bildirdi.

Karakaş, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Karakaş mesajında AKÜ ailesinin Türkiye’nin gelişip kalkınmasına katkı sunmak adına yoğun geçen bir yılı geride bıraktığını belirterek, 2023 yılında üniversitenin başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.

Karakaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Afyon Kocatepe Üniversitesi ailesinin bireyleri olarak, ülkemizin gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir gayret ve çaba ile çalışıp, 2022 yılını geride bıraktık. 2022 yılının Türkiye’nin en önemli yükseköğretim kurumları arasında yer alan üniversitemizin kuruluşunun 30. yılı olması nedeniyle bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlerin dolu dolu geçtiği, aynı zamanda başarılarla dolu bir yıl olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi ailesince anılacak olmasından memnuniyet duymaktayım. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2023 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur. Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak ülkemizin müreffeh seviyeye ulaşması için, tüm imkanlarımızı sonuna kadar ve en doğru şekilde kullanmaya gayret gösteriyor; daha iyi bir gelecek hak eden milletimiz için özveriyle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere aziz milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesi temennisi ile yeni yılınızı tebrik ederim.”

30 Aralık 2022, Cuma 204 kez görüntülendi