Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) ve Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Başkanı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Tuna, Turizm İşletmeciliği programının Akreditasyon Belgesini takdim etmek üzere Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. H. Hüseyin Soybalı, Doç. Dr. Ali Avan ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baytok katıldı.

Ziyarette konuşma yapan TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna, uluslararası iş birliklerinin hem akademik personel hem de öğrenciler için önemli olduğunu, bunu sağlamanın yolunun da turizm eğitiminde yabancı dil eğitiminden geçtiğini  belirtti. Tuna, bu kapsamda Turizm Fakültelerine büyük işler düştüğünün altını çizdi. Tuna son yıllarda Afyon turizminin müthiş bir atılım gösterdiğini de sözlerine ekledi.

TUADER ve TURAK Başkanı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Tuna, Turizm İşletmeciliği Programının Akreditasyon Belgesini AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a takdim etti.

28 Nisan 2023, Cuma 472 kez görüntülendi