6 Haziran 2023 tarihli ve 32213 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/290 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında düzenlenen törenle Rektörlük Mazbatasını teslim aldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a rektörlük mazbatasını takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü görevini kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını arz ederken, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ve YÖK üyelerine de teşekkürlerini iletti.

Mazbata törenin ardından, Prof. Dr. Mehmet Karakaş, YÖK Başkan Vekilleri, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri ve yeni atanan rektörlerin katıldığı toplantıya iştirak etti.

07 Haziran 2023, Çarşamba 752 kez görüntülendi