Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulunda devir teslim töreni düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılan devir teslim töreninde AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Karaca görevini Doç. Dr. Cahit Erdem’e devretti. Düzenlenen törenle görevi devralan Doç. Dr. Cahit Erdem yaptığı teşekkür konuşmasında 4 yıldır görevi layıkıyla yerine getiren Prof. Dr. Yusuf Karaca’ya verdiği katkı ve destekleri için teşekkür ederek, daha önce akademik personel olarak görev yaptığı kuruma idari anlamda da katkı yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.  Görevi devreden Prof. Dr. Yusuf Karaca ise Yabancı Diller Yüksekokulunda çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi gereken konularda Doç. Dr. Cahit Erdem’in başarılı olacağına inandığını belirtti.

Devir teslim töreni çiçek takdiminin ardından sona erdi.

07 Temmuz 2023, Cuma 1358 kez görüntülendi