Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) ve Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından AKÜ öğrencilerine “İŞKUR Yol Arkadaşım” tanıtım aracı tanıtıldı.

GİKAM’da görevli Öğr. Gör. İrem Koçyiğit ve Öğr. Gör. Ozan Emre Aytemir eşliğinde AKÜ öğrencileri Anıtpark ve Zafer Müzesi önünde yer alan “İŞKUR Yol Arkadaşım” tanıtım aracını ziyaret etti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han ve İŞKUR Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya’nın da yer aldığı programda AKÜ öğrencileri, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han ile sohbet etti.   İŞKUR Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya ise Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında, İŞKUR tarafından yürütülen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler (NEET) İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) Teknik Destek Projesi” görünürlük faaliyetleri çerçevesinde, İŞKUR hizmetlerine ilişkin farkındalığın artırılması ve 15-29 yaş arası NEET’lerin İŞKUR hizmetleri hakkında AKÜ öğrencilerini bilgilendirdi. Ayrıca AKÜ öğrencilerine İŞKUR ve AKÜ iş birliğinde yürütülen projeler hakkında bilgiler verilerek “İŞKUR Yol Arkadaşım” tanıtım aracını tanıtıldı.

06 Ekim 2023, Cuma 364 kez görüntülendi