Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş arasında imzalanan protokol gereği AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Afyon Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı öğretim elemanlarını tarafından hazırlanan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğüne Bağlı Odaların ve Adli Görüşme Odalarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Törene; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken,  İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş,  AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Fatih Mazlum ile birlikte il protokolü katıldı.

Açılış sonrası Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi  takdim etti.  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ise İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Fatih Mazlum’a teşekkür plaketi verdi. İl protokolü ayrıca iç mekan projeleri tamamlanmış olan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğüne Bağlı Odaları ve Adli Görüşme Odalarını gezerek yetkililerden bilgiler aldılar.

 

06 Ekim 2023, Cuma 342 kez görüntülendi