Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerini sektörle buluşturmak amacıyla birtakım teknik ziyaretler gerçekleştirdi. Sektörel ziyaretlerin ilkinde Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı öğrencileri, halkla ilişkiler uygulamalarını yerinde görmek amacıyla NG Afyon Otele teknik gezi düzenledi.

Geziye Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı Öğr. Gör. Ayşe Gül Arıcan ve Otel Misafir İlişkileri Sorumlusu Yeşim Öztürk, Satış Sorumlusu Halil İbrahim Ayyıldız, Satış Asistanı Derya Çelebi ve öğrenciler katıldı.

Teknik gezi hakkında konuşan Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı Öğretim Görevlisi Ayşe Gül Arıcan,  “Okul sıralarında öğrencilerimizin teorik dersleri almanın yanı sıra bu tür sektör ziyaretleri ile halkla ilişkiler çalışmalarını yerinde görmeleri, farklı kariyer hikayelerini dinlemeleri onlara farklı bakış açıları kazandırması konusunda son derece önem arz etmektedir ki bu sayede öğrencilerimiz yeni vizyon belirleyecektir” dedi.

Gezi sırasında öğrencilere otelin sosyal sorumluluk çalışmaları, reklam faaliyetleri, kurum içi ve kurum dışı paydaşlara yönelik halkla ilişkiler çalışmaları ile etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

Program, öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

25 Ekim 2023, Çarşamba 239 kez görüntülendi