Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen, 18 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na katıldı.

Muğla’da düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Karakaş’ın yanı sıra Genel Sekreter İhsan Ceran, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan,  Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Düzgün ve ADIM Üniversiteleri temsilcileri katıldı.

Programda Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi rektör ve rektör yardımcıları yer aldı.

Açılış töreninin ardından iki oturumda rektörler ve idari grup toplantıları gerçekleşti. Her iki oturumda da rektörler, genel sekreterler, yapı işleri daire başkanlığı, sağlık kültür spor daire başkanlığı, strateji geliştirme daire başkanlığı, idari ve mali işler daire başkanlığı ve döner sermaye işletme müdürlüğü yöneticileri bir araya gelerek işleyişe ilişkin başlıkları tartıştı. Etkinlik, ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısının ardından genel değerlendirme ile sona erdi.

06 Kasım 2023, Pazartesi 184 kez görüntülendi