Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Kulübü tarafından, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu’nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen Atölye Etkinliğinde hazırlanan ürünlerin sergilendiği “100. Yılında Cumhuriyet” adlı sergi, GSF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Sergi Alanında açıldı.

Açılış töreninde AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu, İçmimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Zakire Alimoğlu, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

Cumhuriyetin 100. yılı anısına düzenlenen sergide, öğrencilerin geri dönüşüm malzemeler ile Cumhuriyet Dönemine ait mimari yapı ve yapısal eleman görsellerini kullanarak oluşturdukları kolaj çalışmaları sergilendi.

07 Kasım 2023, Salı 195 kez görüntülendi