Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde (AFSÜ) eğitim gören öğrencilere, daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak adına yapılan güvenlik toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında, AKÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkililerince AKÜ ve AFSÜ yerleşkeleri, barınma, yurtlar ve çevresi için alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda AKÜ bölgesinde bulunan yurtların bulunduğu bölgedeki başta aydınlatma olmak üzere ihtiyaçlarının giderilmesi, Erenler bölgesinde yer alan başta gıda hizmeti veren işletmeler olmak üzere bölgedeki denetimlerin artırılması, AKÜ Ahmet Karahisari Kampüsü ile AFSÜ Zafer Külliyesinde yer alan otobüs durakları ile ilgili hususlar ile gündemdeki konular istişare edildi.

Toplantı kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin gündemde bulunan konularla ilgili görüş ve temennilerini aktarmaları ile sona erdi.

08 Kasım 2023, Çarşamba 252 kez görüntülendi