Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Finans, Bankacılık ve Lojistik Alanında Kazanımlar” Paneli gerçekleştirildi.

Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne’nin yönettiği panelde, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan İlarslan, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Uyar ve Lojistik Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İzzet Gülşen konuşmacı olarak yer aldı.

Finans, bankacılık ve lojistik alanlarında Cumhuriyetin ilk yıllarından başlayarak günümüze kadar gerçekleşen kazanımların ele alındığı panelde, Türkiye’nin gelişimiyle ilgili detaylı bilgilere yer verildi.

Panel, katılımcılara plaketlerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

14 Aralık 2023, Perşembe 363 kez görüntülendi