2024 Yılı Hedeflerine Yönelik Riskler

1. Hedefe Yönelik Riskler:

a. 2015 yılından önce üniversitemizin resmi sosyal medya hesabı bulunmadığından, üniversite adı kullanarak açılan hesapların çokluğu nedeniyle farkındalık yaratmakta yaşanan zorluklar.

b. Yaşanması muhtemel salgın hastalık, doğa felaketi gibi nedenlerle düzenlenen etkinlik sayılarının azalması ile birlikte paylaşılan ileti sayısının düşmesi.

c. Sosyal medya hesaplarının tehditlere ve hacklenmelere açık olması.

d. Ekip eksikliği ile birlikte ekipman eksikliği yaşanması.

1. Hedefe Yönelik Riskler:

c. Sosyal medya hesaplarının tehditlere ve hacklenmelere açık olması.

d. Ekip eksikliği ile birlikte ekipman eksikliği yaşanması.

1. Hedefe Yönelik Riskler:

a. Yaşanması muhtemel salgın hastalık, doğa felaketi gibi nedenlerle paylaşılan ileti sayısının düşmesi.

b. Sosyal medya hesaplarının tehditlere ve hacklenmelere açık olması.

c. Ekip eksikliği ile birlikte ekipman eksikliği yaşanması.

1. Hedefe Yönelik Riskler

a. Paydaşların anketlere geri bildirim vermemesi

1. Hedefe Yönelik Riskler

a. Arşiv çalışması yapacak personelin aynı zamanda müdürlüğün asli işlerini yapması gerekliliği.