Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ idari yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Senato Salonunda yapılan toplantıya Rektör Prof. Dr. Karakaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran, daire başkanları ile enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri katıldı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, yeni döneme ilişkin yapılacakların, iş ve işlemlerin istişare edildiği toplantıda yönetim süreçlerine her kademede görev yapan yöneticilerin dahil olmasının kendileri için önemli olduğunu belirtti. Karakaş, “Bizim için her kademedeki çalışanımızın yaptığı iş önem arz ediyor. Rektör, rektör yardımcıları ve genel sekreter gibi hiyerarşik yapıda her statüde yer alan yöneticilerin yönetim süreçlerine dahil olması halinde ilerleme ve başarının geleceğine inanıyoruz” dedi.

Kurumsal adalet ve aidiyetin olmazsa olmaz olduğuna inandığını ifade eden Karakaş, “Bu anlamda yöneticilerimizin personele adaletli davranması kuruma aidiyet sürecine müspet katkı yapmaktadır. Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bu yana adalet ve liyakatı merkeze alan bir yönetim anlayışına sahibiz” diye konuştu.

Rektör Karakaş, etkili bir yönetişimin gerçekleşmesi adına neler yapılması gerektiğinin istişare edileceği toplantıların ilerleyen zamanlarda da tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

Toplantı Rektör Karakaş’ın ardından, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran, daire başkanları ile söz alan enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterlerinin görüş ve önerilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

20 Şubat 2024, Salı 624 kez görüntülendi