Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik Bölümü Öğrç Grv. Salih Veysel Özel, “Sanatta Disiplinlerarasılık Bağlamında Seramik Sanatı Üzerine Düşünceler” konusunu anlattı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü  koridorunda düzenlenen ve moderatörlüğünü GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara’nın yaptığı Sanat Koridoru Söyleşisine Seramik Bölümü Öğr. Grv. Salih Veysel Özel konuk oldu. Söyleşide, Seramik Üretim Teknikleri, Seramik Tarihi,  Sanatta Disiplinlerarasılık, Uzak Doğu Seramikleri ve Seramik Sanatına Yansıması üzerine sunumların yanı sıra  Özel’in sanat eserlerinden oluşan ve katıldığı yurt dışı etkinliklerinde yaşadığı deneyimleri paylaştığı sunumlar gerçekleştirildi.

20 Mart 2024, Çarşamba 83 kez görüntülendi