Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğunun organize ettiği “Bolvadin Meslek Yüksekokulu Şehitlerini Anıyor” isimli etkinlik, Bolvadin İlçe Merkezi Çarşı Camii önünde gerçekleştirildi.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci, topluluk danışmanı Öğr. Gör. Barış Koç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bolvadin Temsilcisi Şehit Babası Mustafa Kocatürk ve okul yönetimi ile öğrenci topluluğu üyesi öğrencilerin hazır bulunduğu etkinlikte; ilçe meydanında bulunan yaklaşık vatandaşlara tatlı ikramında bulunularak, şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

Bolvadin halkının katılımı ile gerçekleşen etkinlik dua edilmesinin ardından sona erdi.

29 Mart 2024, Cuma 214 kez görüntülendi