Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Kulübü tarafından “Sermaye Piyasası Kurumlarında Kariyer” konulu seminer düzenlendi.

Seminere, İİBF Dekan V. Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Cemil Demir, Türkiye Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Acar, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Elif Gönençer, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Gümüş ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Seminerde Türkiye Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Acar, gayrimenkul değerlemesi ve danışmanlık hizmetleri ve değerleme uzmanlığı mesleği hakkında bilgiler verdi. Seminerde ayrıca Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Elif Gönençer, Sermaye Piyasaları ve sermaye piyasası lisanslama sınavları hakkında öğrencilere sunum yaptı. Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Gümüş  ise merkezi kayıt kuruluşunun veri ve teknolojileri ve işe alım süreçleri hakkında tecrübelerini paylaştı.

Seminer, soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

15 Mayıs 2024, Çarşamba 155 kez görüntülendi