Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Et ve Et Ürünleri dersi kapsamında Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ahmet İpek Et Entegre Tesisi ’ne teknik gezi düzenledi.

AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü Doç. Dr. Sabri Çelik koordinesinde öğrenciler; döner, sucuk, sosis ve salamın endüstriyel boyutta üretim aşamaları hakkında bilgi edindi. Ahmet İpek Et Entegre Tesisine ait demo mutfakta Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Şef Hamza Kalkan tarafından Ahmet İpek’e ait özel ürünler; Valentine Sucuk, Gravyerle Sosis, Cheddarlı Sosis sunumları, uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi.

Gezi hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

12 Haziran 2024, Çarşamba 286 kez görüntülendi