Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Talaş’ın yürütücülüğünü yaptığı Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyelerinden oluşan AKÜ grubunun, Avrupa Birliği ve Polonya Ulusal Ajansı tarafından ortaklaşa finanse edilen “Malzeme Bilimi Ma(s)ları – yeni bir yüksek lisans programı geliştirilmesi” başlıklı Erasmus + KA220 HED projesinin süresi AB ve Polonya Ulusal Ajansı tarafından 4 aylık süreyle uzatıldı.

Proje Hakkında

Projenin Koordinatörü Üniversite University of Silesia in Katowice, UNFIL- University of Lviv (Ukrayna) ve University of Zilina (Slovakya) ile ortaklaşa olarak yürütülen projenin sonuçlarının yaygınlaştırılması ve Yüksek Lisans Programının oluşturulması için verilen ek süre ile Türkiye çapında Üniversite ve İşletmelerde Malzeme Bilimi ve Mühendisliğinin ve Yüksek Lisans Programının yaygınlaştırılması amaçlanan proje, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

04 Temmuz 2024, Perşembe 122 kez görüntülendi