Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde düzenlenen, 18 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen ADIM Üniversiteleri Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısı’na katıldı.

Denizli’de düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Karakaş’ın yanı sıra Genel Sekreter İhsan Ceran ve üniversitemizin idari birim temsilcileri katıldı.

Toplantıya, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Mehmet Akif  Ersoy Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi rektör ve rektör yardımcıları, idari birim temsilcileri katıldı. Eğitim öğretim, yönetim, AR-GE ile sosyal, kültürel ve teknik alanda iş birliğini sağlamayı, ortak sorunlara ortak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan toplantıda iş birliği yapılabilecek konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Açılış töreninde ADIM Üniversiteleri Rektörleri, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi  Doç. Dr. Mahmut Yazıcı tarafından okunan ADIM Üniversiteleri Filistin Bildirgesi’ne eşlik ederek, Filistin’de devam eden katliama ve  soykırım kınandı. Törenin ardından iki oturumda rektörler ve idari grup toplantıları gerçekleşti. ADIM Üniversiteleri  Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısı yapılan  genel değerlendirmenin ardından sona erdi.

18 Ekim 2024, Cuma 142 kez görüntülendi