Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Yusuf Korkmaz,  İstanbul’da düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde altın madalya kazandı.

Üniversite öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Öğrenci-Ana Yemek Yarışması” kategorisinde yarışan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Yusuf Korkmaz, önemli bir başarıya imza atarak altın madalya kazandı. Korkmaz, Afyonkarahisar mutfağını ele aldığı tabağıyla bölgenin geleneksel lezzetlerini modern gastronomi teknikleriyle bir araya getirdi. Jüri tarafından hem görsel hem de lezzet açısından değerlendirilen tabak, altın madalya ile ödüllendirildi.

31 Aralık 2024, Salı 60 kez görüntülendi