Free International University of Moldova Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Dekanı Ph.D. Viorica Țîcu ile Ph.D. Larisa Patlis, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette heyet Free International University of Moldova Rektörü Prof. Dr. Ilian Galben’in AKÜ’nün kuruluşunun 30. yılını kutlayan mesajını da AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş’a iletti. Ziyarette AKÜ ile Free International University of Moldova var olan başarılı işbirliğinin artarak devam etmesi hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İhsan Cemil Demir de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

27 Mayıs 2022, Cuma 206 kez görüntülendi