Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürlüğü için devir teslim töreni düzenlendi.

UİM Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninde Prof. Dr. İhsan Cemil Demir görevini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Yüncü’ye devretti. Törene, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ender Baykut ile UİM personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. İhsan Cemil Demir’in AKÜ’yü uluslararası ilişkiler bağlamında ileriye götürdüğünü söyledi. Özdemir, “Başarılı, uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. İhsan hocamızın görev dönemi bittiği için Volkan hocamıza görevi tevdi ettik. Volkan hocamızdan da aynı başarıyı bekliyoruz” dedi. Özdemir, Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, Yüncü’nün yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

UİM Müdürlüğü görevini devreden Prof. Dr. İhsan Cemil Demir ise tevdi edilen görevi layıkıyla yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni, plaket takdimi ve akabinde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

28 Eylül 2022, Çarşamba 859 kez görüntülendi