Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde düzenlenen, Afyonkarahisarlı Uçak Yüksek Mühendisi Tunçer Kurşun’un maketleri ile Afyonkarahisarlı Mimar Yüksek Mühendis Mahmut Ülküer Abi’nin eski Afyonkarahisar fotoğraflarından oluşan karma sergi, 4 Ekim 2022 tarihinde AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Sergi açılışına Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, Afyonkarahisar Mimarlar Odası Başkanı Ferhun Sümer, Afyon İş Kadınları Derneği Başkanı Samiye Hancıoğlu, Afyon Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Nilgün Seçen’in yanı sıra çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatsever katıldı.

Tunçer Kurşun’un 29 adet maketi ile Mahmut Ülküer Abi’nin 70 adet eski Afyon fotoğrafının yer aldığı sergi, 21 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

05 Ekim 2022, Çarşamba 333 kez görüntülendi