“Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın Coğrafi İşaretli Yemekleri” ve “Geleneksel Ebru Sanatı” konulu seminerler gerçekleşti.
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları kapmasında; Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şef Hamza Kalkan “Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın Coğrafi İşaretli Yemekleri”ni tanıtırken, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Sanatçısı İnci Çetin de “Geleneksel Ebru Sanatı”nı anlattı.
Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliklere; Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri katıldı. Seminerler sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.