Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (DUBYO) tarafından teknik gezi düzenlendi.

DUBYO Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şekip Şadiye Yaşar ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yaşar koordinatörlüğünde; Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. ve 4. sınıf öğrencileri, İnegöl’de faaliyet gösteren Çilek Mobilya, Mobilyum Mobilya, Gabba Mobilya ve Sancrea Sandalye Fabrikalarına teknik gezi gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında öğrencilere tasarım ekibi tarafından bilgi verildi. Hemen ardından öğrenciler, fabrikaların üretim hattını inceleme fırsatı buldu. Fabrika ziyaretleri akabinde öğrenciler, 50. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’na da katıldı. Gezi öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

02 Mayıs 2024, Perşembe 124 kez görüntülendi