Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulunda (MYO) “Üniversite-Sanayi İşbirliği” kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin üçüncüsü İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

AKÜ Afyon MYO Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencileri tarafından düzenlenen seminerin koordinatörlüğünü Afyon MYO Öğr. Gör. Süleyman Baykara ve Bölüm Temsilcisi Ebubekir Bayrambey üstlendi. Seminerde, iş yaşamına dair tecrübelerini aktaran Sel, başarılı bir yöneticinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Yönetimi avucundaki kuşa benzeten Sel “Avucundaki kuşu çok sıkarsan ölür, serbest bırakırsan kaçar gider. Hem sevileceksiniz hem de sayılacaksınız. Ekip çalışması önemli. Hedeflerimiz olmalı, ben bunu yapacağım diyerek ilerlememiz gerekir” dedi.  İş asistanı hakkında 3 önemli kriter olduğunu söyleyen Sel,  “Dürüst olması, yalan söylememesi ve işine gereken özeni göstermesi benim için önemlidir” diye konuştu.

AFJET Afyonspor Futbol Takımı ile bilgiler aktaran Sel, “Amatör basamaktan alıp süper lig basamağına doğru çok hızlı ve başarılı bir şekilde ilerliyoruz” diye konuştu. Üniversite-sanayi işbirliği ile ilgili üniversite faaliyetlerini değerlendiren Sel, “Üniversite şehrimizin can damarıdır ve elli bin öğrenci vardır ve ekonomik olarak katkısı da büyüktür” ifadelerini kullandı.

 Seminer sonunda, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’e plaket ve çiçek takdim edildi.

03 Nisan 2017, Pazartesi 646 kez görüntülendi