Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi programı birinci sınıf öğrencileri tarafından “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” etkinliği gerçekleştirildi.

Öğr. Grv. Mine Ergun refakatinde gerçekleştirilen projede Merkez Salar Atatürk İlkokulu, Afyonkarahisar Merkez Nuribey İlkokulu, İscehisar Konarı Ortaokulu ve Afyonkarahisar İscehisar Şehit Kaplan İlkokulu anasınıflarında etkinlikler yapıldı.

Önceki yıllarda da köy okullarını ziyaret ettiklerini dile getiren Öğr. Gör. Mine Ergun, “Çocuk Gelişimi Programında verilen farklı dersler kapsamında öğrenciler ile birlikte yapmış olduğumuz eğitsel araç-gereçler, eğitici oyuncak, kukla, kukla sahnesi, müzik aletlerini ve çocuk kostümlerini okul öncesi eğitimi alan çocuklarla buluşturduk. Getirilen araç-gereçleri açarken çocukların yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi” diye konuştu. Öğr. Gör. Ergun, minik öğrencilerle beraber velilerin de çok mutlu olduğunu belirterek “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” projesi kapsamında etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti.

Etkinlik, minikler içi hazırlanan özel hediyelerin dağıtılması ile sona erdi.

28 Mayıs 2018, Pazartesi 491 kez görüntülendi