Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde AKÜ Devlet Konservatuvarı ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Tanburi Cemil Bey’in vefatının 100 sene-i devriyesi münasebetiyle hazırlanan albümdeki eserlere yer verilecek konser etkinliğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette üniversite ve belediye işbirliğinin geliştirilmesi yönünde de mutabakata varıldı.

Tanburi Cemil Bey eserlerinin seslendirileceği konser Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun teşrifleriyle 4 Ocak 2017 günü saat 19.00’da AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

04ocak1703 04ocak1704
04 Ocak 2017, Çarşamba 710 kez görüntülendi