Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Almanya Frankfurt Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüdayi Korkusuz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini ile Radyoterapi ve Nükleer Tıp Merkezini ziyaret ettiler.

Burada AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekemi Prof. Dr. Adem Aslan ve başhekim yardımcılarından bilgiler alan heyet hastanede tedavi gören vatandaşlarla da bir süre sohbet ettiler.

Prof. Dr. Korkusuz ziyaretle ilgili olarak onkoloji ve hematoloji alanında AKÜ’nün Avrupa Birliği standartlarında hizmet veren bir birimi sahip olduğunu belirterek, memleketi Afyonkarahisar’da bu kalite ve teknolojide hizmet veren bir hastanenin olmasının gurur verici olduğunu belirtti. Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ise AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin başta fizik tedavi ve rehabilitasyon ile onkoloji ve hematoloji alanlarında ülke genelinde tanıtılmasının önemli olduğunu kaydederek hastanenin hizmete girmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin fizik tedavi ve rehabilitasyonun ardından onkoloji ve hematoloji alanında dünya standartlarında hizmet veren bir sağlık kuruluşu olduğunu belirterek “Bu hususu Frankfurt Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüdai Korkusuz’un zikretmesi de bizlere ziyadesi ile memnun etti. Verdiğimiz sağlık hizmetlerinde gün geçtikçe daha iyi noktalara ulaşmak adına tüm personelimiz ile çaba gösteriyoruz” dedi.

Ziyarette heyet Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyoterapi ve Nükleer Tıp Merkezinde teşhis ve tedavi kapsamında verilen hizmetlere ilişkin hastane hekimlerinden bilgiler aldılar.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

 

12 Mart 2018, Pazartesi 766 kez görüntülendi