Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarı (DAL) yönetimi tarafından alınan karara göre “Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyasına” destek amacıyla 2019 yılında ücretlere zam yapılmayacağı açıklandı.

Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı ve DAL Üst Yöneticisi Prof. Dr. Bahri Ersoy, son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılarla mücadele kapsamında böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, “Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarımızın test/analiz ücretlerine, bu yılki cihaz, ekipman ve sarf malzeme gibi gider kalemlerinde yaşanan ciddi artışlara rağmen,  daha önceki yıllarda yapılagelen yıllık enflasyon oranındaki zammın önümüzdeki yıl uygulanmamasına ve 2018 yılı ücretlerinin 2019 yılında da aynen geçerli olmasına karar verilmiştir. İlimiz ve ülkemiz doğaltaş ve agrega sektöründe hizmet veren firmalarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” diye konuştu.

Analiz ücretleri ve DAL hakkında daha fazla bilgi için (www.dal.aku.edu.tr) adresinden bilgi alınabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe 424 kez görüntülendi