Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Üniversite Spor Federasyonu spor müsabakaları gerçekleştirildi.

AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda (BESYO) 5 gün boyunca devam eden Hentbol 2. Lig Grup müsabakalarına erkeklerde Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi; bayanlarda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi katıldı.

5 gün süren müsabakalar sonucunda erkeklerde, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, bayanlarda ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 1. olarak Hentbol 1. Ligine yükselmeye hak kazandılar.

Üniversiteler 2. Lig Salon Futbolu grup müsabakalarına ise erkeklerde Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Alanya Alâeddin Keykubat Üniversitesi; bayanlarda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi katıldı.

Müsabakalar sonrasında erkeklerde Pamukkale Üniversitesi, bayanlarda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi takımları salon futbolunda 1. lige yükselmeyi başardılar.

05 Ocak 2018, Cuma 743 kez görüntülendi