Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Kapalı Spor Salonunda Türkiye Üniversiteler 2. Lig Futsal Grup müsabakaları gerçekleştirildi.

6 üniversitenin katıldığı müsabakalarda erkekler kategorisinde AKÜ birinci oldu. Pamukkale Üniversitesi ikinci, Abdullah Gül Üniversitesi de üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi birinci oldu. AKÜ ikinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de üçüncü oldu. Bu sonuçlarla erkekler de AKÜ, kadınlar da ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi şampiyon olarak, üniversiteler birinci ligine yükseldi.

Müsabakalardan sonra açıklama yapan AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak, bu tür organizasyonların, Afyonkarahisar iline ve Afyon Kocatepe Üniversitesinin tanıtımına katkı sağladığı gibi şehrin ekonomisini de olumlu etkilediğini söyledi. Ocak, “Başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak Hocamıza ve üniversitemizin değerli yönetimine, modern spor tesislerinin yapımında ve bu tür organizasyonlara katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Üniversitemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcu öğrencilerimize ve takımlara emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

AKÜ erkek futsal takımı şampiyonluk kupasını AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın elinden aldı. Kupa törenine, AKÜ BESYO müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak ve AKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit de katıldı.

09 Mart 2017, Perşembe 518 kez görüntülendi