Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kütüphane Topluluğu tarafından 53. Kütüphaneler Haftası kapsamında Merkez Kütüphane önünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler birlikte kitap okudu.

“Kitap boşlukları doldurur” temasıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler hep birlikte kitap okuduktan sonra AKÜ Merkez Kütüphanesinden en fazla kitap alarak istifade eden Doğan Yalçın, Halil Kaya, Okan Başarslan isimli öğrencilere AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından çeşitli hediyeler verildi. Rektör Solak, etkinlikle ilgili olarak AKÜ Merkez Kütüphanesinin her geçen gün daha da zenginleştiğini belirterek tüm öğrencilerin kütüphaneden daha fazla yararlanması gerektiğini belirti.

AKÜ Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Uçan ile akademik ve idari personelin katıldığı etkinlik öğrencilere pilav dağıtımı ile son buldu.

30 Mart 2017, Perşembe 464 kez görüntülendi