Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Amerikan Futbolu Takımı “Victory Walkers” Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 1. ligdeki bu seneki ikinci müsabakasından da zaferle ayrıldı.

AKÜ Amerikan Futbolu takımı “Victory Walkers” hafta sonu Afyonkarahisar’da oynanan karşılaşmada grubundaki ikinci maçında TOBB Üniversitesi Amerikan Futbolu takımı “Raiders” takımını 14-12 yenerek ikide iki yaptı.

AKÜ Amerikan Futbolu “Victory Walkers” Takımı Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. M. Emre Görgülü, hedeflerinin 3’te 3 yaparak play-off’lar yolunda büyük bir adım atmak olduğunu söyledi. Görgülü, “Takımımıza desteklerini esirgemeyen, AKÜ yönetimi, AKÜ akademik ve idari kadrosu ve öğrencileri ile Afyon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) yönetimi ve personeline  ve tüm Afyon halkına teşekkür ederim” dedi.

AKÜ Amerikan Futbolu “Victory Walkers” takımı üçüncü maçını 29 Ocakta İzmir’de Ege Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı “Dolphins” takımı ile oynayacak.

“Victory Walkers” grubundaki tek namağlup takım olarak yoluna devam ediyor.

18 Ocak 2017, Çarşamba 637 kez görüntülendi