Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Elsevier bilimsel araştırma kaynak ve çözümleri eğitim semineri düzenlendi.

Merkez Kütüphane konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde Elsevier Kurumsal Müşteri Danışmanı Saide Sak sunum gerçekleştirdi. Sak, “Şuan zaten bir değişimden geçiyor AKÜ. Yayınlar yapılıyor ama bir takım siyasi gelişmelerden ötürü 2016 yılından itibaren bir düşüş olduğu söz konusu yapılan yayınlara bakıldığında. Ancak sizler kendi akademik kariyerlerinizde bu yayın yapmayı öne koyduğunuz için buradasınız. Burada kazandıklarınızı diğer meslektaşlarınıza da aktarmanızı bekliyoruz. Çünkü burada kazandıklarınız hem kurumunuza hem de ülkemize bu tür kaynakları kullanmada, kaliteyi arttırmada ve bilime katkı sağlamada etkili olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Düzenlenen seminerde  “Science Direct İle Etkin Araştırmanın Kısa Yolları”, “Scopus İle Araştırmanızı Nasıl Hızlandırabilir Ve Güçlendirebilirsiniz?” ve “Mendeley İle Referans Yönetiminin Ötesine Nasıl Geçeriz?” konuları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

11 Haziran 2018, Pazartesi 406 kez görüntülendi