Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan ile diğer idareciler tarafından karşılanan Çoban, yeni yapılan hastane ünitelerini gezerek bilgi aldı.

Ziyarette Çoban’a modern cihazlarla donatılarak dizayn edilen Onkoloji ve Hematoloji Klinikleri hakkında bilgi veren Rektör Solak, yeni yapılan binanın tam kapasite ile hizmete girmesi ile AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Afyonkarahisar’ın yanı sıra bütün bölgeye hizmet verecek en gelişmiş hastanelerden biri haline geleceğini belirtti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ziyareti, Hematoloji Bilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Eker’in hematoloji ve onkoloji hastalarına sunulan hizmetler hakkında ile bilgi vermesi ile son buldu.

23 Ocak 2018, Salı 516 kez görüntülendi