Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde Bahar Heyecanı ve Çoşkusu programı düzenlendi.

Bolvadin MYO öğrencilerinin atölye çalışmalarının sergilendiği ve ücretsiz pilav ikramının yapıldığı program, Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Birçok öğrenci aktivitesinin gerçekleştiği program kapsamında “HOYEK” halk oyunları ekibinin gösterileri, öğrenci konseri ve Cafer Eyidoğan tarafından ebru çalışmaları gerçekleştirildi.

Göker Konferans Salonunda ise Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün işbirliğinde ve 500 öğrencinin katılımıyla “Grup CTE” konseri düzenlendi. 2 bin 500 öğrencinin iştirak ettiği program, öğrencilerin sergilediği çeşitli gösteriler ile sona erdi.

15 Mayıs 2017, Pazartesi 577 kez görüntülendi