Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Muhasebe Bölümü tarafından Muhasebeciler Haftası kapsamında “Muhasebe’de Kariyer Fırsatları” konulu panel düzenlendi.

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sekreteri Çiğdem Pınar Kılıç ve E. Vergi Müfettişi ve Yeminli Mali Müşavir Ünal Mustak’ın konuşmacı olarak katıldığı paneli AKÜ BUBYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. N. Serap Vurur yönetti.

Bu tür etkinliklerin BUBYO bünyesinde geleneksel hale geldiğini söyleyen BUBYO Muhasebe Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kenan İlarslan, “BUBYO Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir’in himaye ve destekleri sayesinde bu etkinliklerin 4.’sünü düzenledik. Muhasebe Günleri etkinlikleri ile bölüm öğrencilerimizin mesleki gelecekleri noktasında neler yapabilecekleri ve iş yaşamındaki zorlukları öğrencilere aktardık” dedi.

AKÜ BUBYO öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı panel, soru-cevap ile sona erdi.

23 Mart 2017, Perşembe 458 kez görüntülendi