Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)  Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan ile diğer idareciler tarafından karşılanan Savcı Çabuk, yeni yapılan hastane ünitelerini gezerek bilgi aldı.

Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk’a ziyaretinde Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mükremin Uysal ile Yrd. Doç. Dr. İbrahim Eker hematoloji ve onkoloji hastalarına sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi.  Daha sonra radyoterapi ve nükleer tıp merkezine geçen Savcı Çabuk’a burada da Yrd. Doç. Dr. Düriye Öztürk ve Yrd. Doç. Dr. Yonca Yahşi tarafından AKÜ Hastanesinin radyoterapi ve nükleer tıp hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

07 Mart 2018, Çarşamba 896 kez görüntülendi