Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen “Girişimcilik” dersi kapsamında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası” almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları verildi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı, İİBF Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir, İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi derslerini yürüten Prof. Dr. Belkıs Özkara, Doç. Dr. Duygu Kızıldağ, Yrd. Doç. Dr. Bülent Altay ve Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İİBF Dekanı Prof. Dr. Akçay, Türkiye’nin 2023 yılı hedefleri kapsamında girişimciliğin önemine değinerek öğrencilerden bu konuda kendilerini yetiştirmelerini istedi. KOSGEB İl Müdürü Çanakçı ise işbirliğinin önemine değinerek, “Üniversitelerle işbirliği halindeyiz. Öğrencilerin kariyer planlaması yaptığı bu dönemlerde bize düşen görev yeni girişimcileri ülkemize kazandırmaktır” dedi.

Program, eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

17 Mayıs 2017, Çarşamba 479 kez görüntülendi