Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından “İç Mimarlık Mesleğinin Dünü-Bugünü-Yarını” başlıklı söyleşi düzenlendi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İç Mimarlar Odası Başkanı İç Mimar Emrah Kaymak’ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiye İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Ebru Okuyucu ile beraber öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı İç Mimar Emrah Kaymak mesleki deneyimlerinden bahsettiği konuşmasında, iç mimarlık mesleğinin oldukça popüler bir meslek olduğunu, öğrencilerin almakta oldukları eğitimin de kıymetini bilmeleri gerektiğine değindi. Öğrencilerin mesleklerine sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Kaymak, mezuniyet sonrası odalarıyla iletişim ve işbirliği içinde olmalarının önemini anlattı.

Söyleşi sonrasında İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Kaymak, mezun olacak öğrencilere çalışma hayatlarında dikkat etmeleri gereken hususları belirterek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

08 Mart 2018, Perşembe 526 kez görüntülendi