Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ile Afyonkarahisarlı iş adımı Kazım Özer ve İkbal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan, ile diğer hastane idarecileri tarafından karşılanan heyet, AKÜ Uygulama ve Araştırma hastanesinde bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette, heyet Yrd. Doç. Dr. İbrahim Eker’den Hematoloji ve Onkoloji Ünitesi hakkında bilgi aldı. Yrd. Doç. Dr. Düriye Öztürk ile Yrd. Doç Dr. Yonca Yahşi de Radyoterapi ve Nükleer Tıp Merkezinin teknolojik imkânları ve hizmetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

21 Şubat 2018, Çarşamba 482 kez görüntülendi