Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğretim elemanları Öğr. Grv. Serkan Türkyılmaz, Öğr. Grv. Pınar Şükriye Daşçı ve bölüm öğrencileri 44.İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarına (İstanbul Jewelry Show 2017)  katıldı.

Fuarla ilgili olarak Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinin üretmiş oldukları ürünlerin ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Türkyılmaz, “Kuyumculuk sektör temsilcileri, akademisyenler ve lise öğrencileri tarafından standımıza büyük ilgi gösterildi. Ayrıca liselerin kuyumculuk bölümlerinde okuyan öğrencilerin standımızı ziyaretleri, kuyumculuk ve takı tasarımı programını tercih etmeleri konusunda fikir sahibi olmalarını sağlandı” dedi. Türkyılmaz, “İscehisar Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı tasarımı Programı kuyumculuk sektörü ile aynı platformda yer alarak hem üniversitemizin hem de Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımını yaptı. Meslek Yüksekokulumuzun fuara katılması için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İstanbul Kuyumcular Odasına teşekkür ederiz” diye konuştu.

24 Mart 2017, Cuma 447 kez görüntülendi